Lapas

Meklēt šajā emuārā

sestdiena, 2021. gada 24. aprīlis

audio skaņas analizators Nr.2

 Šodien pieķēros un uztaisīju vēl vienu skaņas analizatoru (esmu iepircis vairākus, arī dažus jau gatavus risinājumus, lai izvēlētos labākos, kurus ielikt savā projektā).

Pirkts: www.aliexpress.com

Paciņas izskats:

un tās saturs:



Lodēšana ir vienkārša un te jau izskatās, ka puse darba ir aiz muguras:

Tomēr ir viens bet... acīgākie varbūt jau pamanīs šajā bildē, kas nav pareizi? Labi, pateikšu priekšā - pini ir pielodēti shēmai no apakšas :( Kaut gan tiem vajadzēja būt augšā, jo plate ar diodēm ir jāliek virs shēmas. Tā iet, kad grib ātri uztaisīt un pie tam neskatās kaut vai tajā pašā aliexpress, kādam tam produktam ir jāizskatās. Īsti vīri jau manuāļus nelasa :) Tā kā esiet uzmanīgāki. Man tas maksāja pamatīgu noņemšanos, lai pinus dabūtu ārā. Ar lodāmuru baidījos plati sadedzināt, tāpēc ņēmu fēnu un sildīju. Pini protams tika sabojāti, bet labi, ka man bija rezerves. Pēc tam vēl visi caurumi bija jāizurbj un par jaunu jāsalodē. Tagad gan ir pareizi :)

Vēl didoes jāsalodē un viss ir gatavs:


Tā tas izskatās:

Neliels video: youtube

Diemžēl foto un video nenodod visas krāsas, kā tas izskatās dzīvē. Šis analizators salīdzinot ar pirmo ir labāks, jo var ļoti labi ar tā jutību noregulēt, kas īsti nestrādāja iepriekšējam.

Vēl papildus varu noreklamēt vadus, kādus nopirku priekš dažādiem projektiem. Man ļoti patīk noformējums - ērti:


www.aliexpress.com
 





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...