Lapas

Meklēt šajā emuārā

sestdiena, 2024. gada 1. jūnijs

S.Kings-Billy Summers

 Lai vēl vairāk pamocītu smadzenes un uzlabotu angļu valodas zināšanas, nolēmu palasīt arī kaut ko angļu valodā. Izvēle krita uz Stīvena Kinga grāmatu Billy Summers.

Grāmata ir sarakstīta 2021.gadā un tad arī izdota. Tā ir par algotu slepkavu, kuru ir nolīguši pēdējeam darbam, solot lielu atalgojumu. Bet slepkava jeb Billijs jūt, ka viņu pārāk kontrolē un viņam rodas aizdomas, ka viņu pasūtītājs pēc darba arī gribēs novākt. Tāpēc viņš izmanto citas identitātes, noīrē citu dzīvesvietu un sagatavo sev atkāpšanās ceļu. Viņam viss arī izdodas, vajadzīgo klientu nogalina, no notikuma vietas pamūk un slēpjas savā patvērumā. Bet dzīve piespēlē viņam vēl vienu pārbaudījumu - viņam sanāk glābt meiteni. Pēc tam kopā ar šo meiteni viņš arī dodas pēc pasūtītāja skalpa. 

Grāmata interesanta, rekomendēju. Vienīgi nobeigums skumjš. Pie tam cik lasīju, plānots uzņemt filmu un tiek jau adaptēts scenārijs. Angliski protams ir grūtāk lasīt, bet tāpat interesanti. Iet lēnāk, varbūt ir kādi izteicieni, kurus līdz galam nespēju saprast, bet kopumā viss ir skaidrs. Gan jau kaut ko vēl šajā mēlē palasīšu.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

L.Nemiera-7

 Izlasīju vienu latviešu autores Lindas Nemieras romānu 7.  Teikšu godīgi - nožēloju, ka vispār paņēmu lasīt. Tāda sajūta, ka autore saskatī...