Lapas

Meklēt šajā emuārā

svētdiena, 2024. gada 30. jūnijs

PEUGEOT 9X8 24H Le Mans Hybrid Hypercar

 Lego šis modelis saucas Peugeot 9X8 24H Le Mans hybrid Hypercar, bet mūsu čaklie draugi no Āzijas to ir pārtaisījuši par Project Machine SportMax (kaut gan meklējot aliexpress, tad nosaukumi it kā liecina, ka šis arī ir Peugeot 9X8). Bet, tā kā šis modelis ir 1/14 nevis 1/10 kā ir Lego + ķīnieši ir pilnībā to uztaisījuši savādāku, optimizējot arī detaļu skaitu 1280gab pret 1775gab, tad nevarētu teikt, ka šis ir vienkārši tupi nokopēts un ir problēmas ar autortiesībām.

Detaļas atnāk sabērta pa maisiņiem, viss kopā ieņurkāts baltajā sūtījumu maisā un instrukcija protams, ka ir nedaudz noņurkāta (arī uzlīmes):




Sākam būvēt. It kā pat te ir paredzēti kaut kādi diferenciāļi, bet tie nav kā Lego un arī motors ir ļoti prasts bez kustīgām detaļām:



Aizmugurējās lampas tīri simpātiskas:

Ir jau grīda un arī vadītājs beņķis:


Priekšējās lampas tumsā kādu brīdi spīd:


Tālāk pamatīgas mocības ar ārējiem paneļiem:


Tāds izskatās gatavs:









Kopsavilkums par modeli. Ja gribat kaut ko palikt, bet neceļas roka pirkt Lego, tad šo varat ņemt. Kaut gan lielu prieku Jums sagādās tikai cena, kas ir 9x mazāka, bet no montāžas prieka nebūs. Plastmasa ir kaut kāda mega cieta, ir grūti salikt detaļas un, ja kaut ko saliek uz vairākiem piniem, tad pēc tam izārdīt ir praktiski neiespējami. Tāpat plastmasa ir ne tik kvalitatīva un visur uz virsmām ir kaut kādi mikro defekti. Vēl salīdzinot ar oriģinālu, man nepatika, ka ir tik ļoti novienkāršota konstrukcija. Un manam komplektam pietrūka viena detaļa, to aizņēmos no dēla cita Lego komplekta. Un šim pat nav nekāda amortizācija!!! Tā kā kopumā, pat neskatoties uz ļoti labo cenu, es šo neiesaku - labāk ņemat oriģinālu un priecājaties!








Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ring-String

 Gribēju sievai sagādāt pārsteigumu un nopirku šādu komplektu: Kastes saturs + ieskats instrukcijā: Tātad, kas tas ir? Tā ir tā saucamā dieg...