Lapas

Meklēt šajā emuārā

svētdiena, 2024. gada 16. jūnijs

Meng-M1A2_SEP_Abrams_Tusk_II

 Vēl viens mazais 1:72 modelītis - Meng ražotais M1A2 SEP Abrams Tusk II tanks. Meng šo modeli ir izdevuši 2023.gadā tā kā ļoti svaigs modelis.

Par pašu tanku ir daudz kasjau rakstīts, bet īsumā tieši par šo modifikāciju. M1A2 modifikāciju sāka ražot pēc 1986.gada kad tankus tā teikt datorizēja, pievienoja termālās kameras utt. SEP savukārt nozīmē System enhancement package kad tankus vēl modernizēja ar jaunākiem datoriem, labākas kameras, navigācijas, kartes utt. Tas palīdz ātrāk noteikt mērķus, notēmēt un izšaut. Pirmo SEP ieviesa pēc 1998.gada, bet SEP 2 pēc 2007.gada. Nu un TUSK nozīmē Tank Urban Survival kit jeb tā teikt uzlabojumi, kas palīdz tankam karot apdzīvotās vietās. Tas iekļāva papildus bruņas, tālvadības šaušanas platforma, caurspīdīgs bruņu vairogs, tālvadības termālās skata sistēmas un kā es saprotu, tad pārlādēšanas sistēmas abiem ložmetējiem.

Instrukcija melnbalta, bet visu var labi saprast:







Detaļas:







Dekāli:

Sākam taisīt:





Tāds ir gatavs, nenokrāsots:




Kopumā modelis patika. Vizuāli ir ok, detalīzācijai nekāda vaina, detaļas kvalitatīvas un salikās labi. Vienīgi viens rāmītis bruņu stiklam man salūza.







Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ring-String

 Gribēju sievai sagādāt pārsteigumu un nopirku šādu komplektu: Kastes saturs + ieskats instrukcijā: Tātad, kas tas ir? Tā ir tā saucamā dieg...