Lapas

Meklēt šajā emuārā

sestdiena, 2024. gada 16. marts

Lezi_Blocks-Louvre

 Pagājušā gadā biju nopircis šādu tjipa Lego analogu micro bloku modeli. Lego šāds modelis vispār nav, ķīnieši paši izstrādājuši. Ražotājs norādīts kaut kāds Lezi, bloki ir gandrīz 3400gab. Es pirku pa 18EUR caur aliexpress. Atnāca viss sapakots maisā:


Instrukcija diezgan ok, krāsaina, visu var saprast:

Pats sākums :)

Tad nu tālāk bildes no procesa:












Tālāk interesants risinājums kā attēlot stikloto ēku:


Turpinām:


Šis palika pāri. Bet viena detaļa pietrūka - gan jau acīgākie pamanīs mazu plastmasa štruntiņu uz fasādes... Vēl pietrūka divi caurspīdīgi stikla štruntiņi, bet tos aizstāju ar nedaudz tumšākas krāsas stikliņiem, vietā, kur to nevar redzēt.

Tāds izskatās gatavs:




Kopumā kaut kādi 7 vakari bija vajadzīgi, lai saliktu. Konstrukcija likās kopā labi, bet ir grūti to taisīt pēc instrukcijas. It kā jau loģiski, ka uztaisa vienu ēku un tad taisa nākamo, bet pie blakus ēkas sienas ir grūti apakšā dažus mm lielus objektus piespraust. Tāpēc, ja labi visu pārdomā, varbūt vieglāk ir likt pa posmiem - uztaisa 1-2 kārtas vienai ēkai un pāršķir instrukcij uuz priekšu, lai uztaisītu nākamajām ēkām 1-2 slāņus. Galvenais nekļūdīties :) Un vēl pamatne nav diez cik stingra, viegli var salūzt zem ēku svara, tādēļ jāceļ prātīgi.

Par to, cik ir līdzīgs oriģinālai ēkai, es neņemos spriest - neesmu bijis Luvrā. Pēc bildēm spriežot attālu līdzība ir, bet proporcijas protams, ka neatbilst.

Ja var nopirkt pa tik lētu naudu, tad rekomendēju!









Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...