Lapas

Meklēt šajā emuārā

piektdiena, 2023. gada 27. oktobris

S.R.Berjlindi-Pilnmēness paisums

 Šoreiz par vecāku grāmatu Sillas un Rolfa Berjlindi grāmata "Pilnmēness paisums":

Grāmata ir sarakstīta 2012.g. un latviski izdota 2014.g. Tā ir par topošo policisti, kurai ir uzdots izpētīt kādu vecu lietu, kura nav atklāta. Olīvija izvēlas sievietes slepkavību, kura paveikta pilnmēness naktī, aprokot jaunu sievieti jūras malā un uznākot paisumam sieviete tiek noslīcināta. Olīvija meklē rokā bijušo izmeklētāju un tagadējo bezpajumtnieku, lai precizētu detaļas. Paralēli romānā ir stasts par to, ka jaunieši rīko bērnu, pusaudžu cīņas par naudu, un filmē bezpajumtnieku piekaušanas un nogalināšanas. Olīvijai izdodas atrast bijušo policistu un viņi kopīgi veic izmeklēšanu. Protams, vieniem netikt galā un piesaista arī esošos policijas spēkus.

Beigās viņiem izdodas atklāt ne tikai vainīgos, kas noslīcināja sievieti, bet arī aiztur jauniešus un atklāj vēl vienu citu slepkavību. Romāns ir interesants un beigas nav paredzamas. Es atceros, ka esmu redzējis arī seriālu par šo tēmu, tā kā, ja kādam ir slinkums lasīt, tad vismaz sameklējat un noskatāties seriālu.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

ROKR_Submachine_Gun

 Dēls jau sen prasīja šo ieroci, bet bija bail no ķīnas sūtīt + nav nemaz tik lēts. Tomēr vienreiz Liepājā veikalā ieraudzīju šo komplektu u...