Lapas

Meklēt šajā emuārā

sestdiena, 2023. gada 7. oktobris

RFM-T-34/D30_122mm-part.2

 Montāža sākas ar piekari - T34 amortizācija bija tādas atsperes iekšā korpusā:


Tālāk riteņi. RFM paredz, ka it kā var tās domātās gumijas detaļas uz riteņiem nokrāsot atsevišķi un tad līmēt. Es gan tā nedaru, jo parasti tāpat ar līmi krāsa nedaudz tiek bojāta. Es līmēju visu kopā:


Ķēdes taisa no diviem lieliem gataviem posmiem un ap riteņiem jālīmē no vairākiem maziem kopā. Man diemžēl nesanāca perfekti, jo ķēde bija tāda kā pa garu, bet, ja izņemtu kādu posmu ārā, tad būtu atkal pa īsu... tādēļ tāds neveikls locījums sanāca:


Tālāk darbs pie virsējās daļas:



Daudzas detaļas ir ļoti smalkas... iedomājaties, kā lai šīs pa smuko pielīmē?

Lielgabals bija no ļoti daudz detaļām un ļoti sarežģīts, te bilde no starpposma:

Tāds ir pirms krāsošanas. Kā redzams, nesanāca perfekti. Virsējā daļa manam modelim bija nedaudz salocīta - deformēta. Tādēļ bildēs no abiem galiem var redzēt, ka veidojas šķirbas gan starp restēm, gan otrā pusē virs ķēdēm tie aizsargi nesanāk perfekti pielikti, jo ir līka detaļa:




Tādēļ, ka nav perfekti, tādēļ arī nekrāsošu. Man šoreiz jāpiekrīt, ka trāpās salocītas detaļas šim ražotājam. Cerams, ka citi noskatītie tanki no RFM būs labāki!





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

ROKR_Submachine_Gun

 Dēls jau sen prasīja šo ieroci, bet bija bail no ķīnas sūtīt + nav nemaz tik lēts. Tomēr vienreiz Liepājā veikalā ieraudzīju šo komplektu u...