Lapas

Meklēt šajā emuārā

piektdiena, 2022. gada 13. maijs

Zvezda-Ural 4320_part.2

 Sakarā ar to, ka pa vidu vēl uzlodēju LED kubu 8x8x8, tad modeļu līmēšana nedaudz atlikās. Bet tomēr, auto ir salikts.

Viss sākas ar dzinēju un ir arī vinča:





Tālāk rāmis, tajā diezgan daudz detaļu jāsaliek un izskatās diezgan reālistiski:







Bāka, kaut kāda kaste, radiators un degvielas kanna:



Kravas kaste, ja neskaita tā saucamos āķus brezenta virsai, bija viegli salikt. Tie āķi tik smalki, ka knapi ar pinceti var paņemt:






Darbs pie kabīnes:




Un no šīm detaļām ir jāsaliek brezents virs kravas kastes:

Nu un tāds izskatās nenokrāsots. Var lietot gan ar, gan bez brezenta - abos gadījumos izskatās labi:





auto nekrāsošu, to lai dara dēls, ja grib. Man vienkārši šo negribas uztaisīt līdz galam, nokrāsot, līmēt uzlīmes, jo pamatā jau tas tomēr asociējas ar PSRS... Lai paliek kā ir, kamēr dēls spēlējoties salauzīs. Un gan jau tiks salauzts, jo dažas detaļas bija tik smalkas un trauslas, ka pat līmējot nolūza :( Labi, ka nav redzamas.

Par salikšanu. Viss izskatās diezgan reālistiski. Bet, lai cik precīzi censtos salikt, tomēr vēlāk pēc kaut kādiem vairākiem soļiem, liekot virsū kādu citu detaļu, sanāk konstatēt, ka kaut kas nav īsti precīzi. Tāpat iesaku visiem jau sagatavot durvis, pirms līmējat kopā kabīni. Es, jau zinot pie citiem modeļiem pieļautās kļūdas, uzreiz izgriezu durvju ārējo detaļu, lai uzreiz piemērītu, kad līmē kopā kabīni. Citādi pēc vairākiem soļiem cenšoties ielikt durvis, varat konstatēt, ka tās neiet iekšā vai arī ir lielas šķirbas. Šo es kaut kā nespēju saprast - kādēļ nevar paredzēt, ka durvis uzreiz ir jātaisa un jāpiemēra? Iesācēji šeit noteikti kļūdīsies.

Bet, ņemot vērā cenu, tad kvalitāte ir ok.








Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Border-Grizzly

 Kā nākamo projektu plānoju kaut kādu jocīgu futūrisku tanku - Border ražotais Grizzly battle tank. Ja es pareizi saprotu, tad šis tanks ir ...