Lapas

Meklēt šajā emuārā

trešdiena, 2024. gada 17. jūlijs

L.Nemiera-7

 Izlasīju vienu latviešu autores Lindas Nemieras romānu 7. 

Teikšu godīgi - nožēloju, ka vispār paņēmu lasīt. Tāda sajūta, ka autore saskatījusies kaut ko no Krēslas, kaut ko no citām filmām un uzcep grāmatu par vietējo nepārliecināto meitieti, kura nejauši atdodas pirmajam satiktajam vīrietim baļļukā. Un izrādās, ka tas ir pats Loki dievs. Tālāk ejot pa scenāriju sanāk, ka uz pasaules apkārt mums ir visi pārējie 6 lielie dievi un vēl dafigā visādi mūdži un dievības (vellatas, vilkači utt). Un Loki ir nolēmis iznīcināt pasaulei, radot savu dēlu. Pa vidu viņa taisa sū... nodod savu enģeli, pārkāpj viņa norādījjumus, saiekoties pa kluso ar Loki un visu izstāstot., Bet beigās mūsu jaukā varone to nepieļauj, piekrāpj visus.

Un vēl, pēc vislabākajiem modernajiem kanoniem jebkurai šādai sievietei ir draugs gejs :) Tā reāli ir? Sievietes, lūdzu pastāstiet!

Kopumā, var jau būt, ka būs kāda auditorija, kam šāda stila romāns patiks, bet tas 100% nebija mans. Varbūt par skarbu kritizēju, bet man nepatika.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

E.Ludlow-Whisky A tasting course

 Biju uz mēnesi pazudis no sava bloga, neko nepublicēju, jo paņēmu atvaļinājumu ne tikai no darba, bet arī no hobijiem. Lasīju arī pamatā ti...