Lapas

Meklēt šajā emuārā

sestdiena, 2022. gada 26. februāris

Revell_HMS_Victory-1:225-part.2

 Kopš izpakošanas vairākas nedēļas var teikt staigāju šim modelim riņķī. Paņēmu, paskatījos, bet mekādi nevarēju iesākt taisīt. Jo detaļu kvalitāte ir vienkārši drausmīga. Paskatījos, atkal noliku plauktā. Beigās pagājušā svētdienā izlēmu, ka baigi uz šo visu neiespringšu - neko daudz nepulēšu, netīrīšu, vienkārši salīmēšu, lai redzētu, kāds tas kuģis izskatās un saprastu, vai kuģu taisīšana man vispār patīk. Reāli netērēšu laiku un tāpēc nolēmu, ka arī to nekrāsošu. Tālāk bērns, ja gribēs varēs krāsot.

Jo hobijam ir jābūt tādam, kas sagādā prieku, izklaidē. Noņem stresu utt. Bet, šis komplekts man drīzāk uzdzina nepatiku :) Tāpēc no stress un uz ātro pa 5 vakariem kaut kas tika salīmēts.

Sākumā vēlreiz īsi par detaļu kvalitāti:




Visas ar šausmīgām šuvēm, riņķi liekām plastmasas malām. Un kā no trepēm lai izņem vēl ārā visus tos liekos plastmasus? Nav vērts stresot, jo pa gabalu to neredzēs :D Tāpat caurumi citur bija par mazi, vai nebija vispār. Vienā no tālākiem foto var redzēt kuģi no priekšas, kur esošos caurumos ieliekot divas detaļas, katra skatās uz savu pusi ar savādāku leņķi...kvalitāte tā teikt na ļico...

Nu un dažas bildes no montāžas posmiem un kāds izskatās gatavais rezultāts. Neko vairāk vispār par to piebilst negribu.










Vienīgais, kas šonedēļ priecē ir, ka klusi nosvinēju dzimšanas dienu un sagādāju sev dāvānas (bija labas atlaides igauņu modelīšu veikalā https://modelsshop.eu/ un 2 komplektus pamēģināju iegādāties no https://andyshhq.eu/)

Te būs daudz ko darīt :) Vēl vienu komplektu man ģimene uzdāvināja, bet par to kaut kad citreiz :) Visiem lai mierīgs prāts un ātrāk atrisinās konflikts Ukrainā!




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...