Lapas

Meklēt šajā emuārā

svētdiena, 2022. gada 13. februāris

Meng-Kawasaki_Ninja_H2R_part.1-unbox

 Šoreiz iepazīstināšu ar Meng ražoto Kawasaki Ninja H2R motociklu. Tas ir 1:9 mērogā un izdots 2019.gadā. Šoreiz nolēmu iegādāties jau tā saucamo pre-coloured versiju, lai modeļa izskats būtu ideālāks un pašam nebūtu jākrāso :) Pie tam, tādu izskatu es ar savām rokām nekādi nespētu dabūt gatavu... paskatieties uz bāku un citām detaļām, nu ideāli. Var jau būt, ka ir speci, kas mājas apstākļos ko tādu uztaisīt, bet man noteikti nesanāktu līdzīgs.

Ja par pašu motociklu, tad to ražo no 2015.gada un tas ir domāts tikai trasēm, nevis ielas braukšanai. Dzinējs ir tikai 1litrs, bet no tā izspiež 310 zirgus (ielas mocim H2 ir tikai 230 zirgi). Rāmis tiek ražots no caurulēm, kas nodrošina labāku gaisa cirkulāciju un dzesēšanu dzinējam, tomēr saglabājot nepieciešamo izturību. Rāmim apkārt ir izvietoti aerodinamiskie paneļi no oglekļa škiedras, kas nodrošina nepieciešamo gaisa plūsmu dzinējam, piespiedējspēku lieliem ātrumiem un aiz stikla ir tā saucamā gaisa kabata braucējam, lai būtu komfortabli braukt un nenopūstu no moča :) Tas ir pilnīgi iespējams, jo oficiāli fiksētais ātrums ir 380km/h. Neoficāli esot sasniegts ātrums ap 400-420km/h, bet tas ir iegūts nevis mērot ātrumu, bet gan fiksējot distanci un laiku kādā tā ir veikta - tātad izrēķināts.

Tā kā, ja Jums moči ir aizraušanās un ir lieki 55 tūkstoši, tad varat kļūt par H2R īpašnieku. Vienīgi, cik tad LV ir trases, kur ar to pabraukāt :)

Kaste šoreiz atnāca tāda sabojāta + iekšā dažas detaļas bija izlūzušas no rāmīšiem (par laimi tik veikmsīgi, ka nekas nebija sabojāts). Urakstīju poļu veikalam, vienojāmies, ka preci atpakaļ neatgriežu, bet par to saņemu atlaidi pie nākamā pirkuma. Par to visu cieņu!

Instrukcija ir uz melna, glancēta papīra, tādēļ diezgan atspīd bildēs:
















Iekšā ir vēl viena kastīte, kur porolonā sapakotas aerodinamiskās detaļas, kas izskatās no karbona:





Daudz dažādas skrūvītes, jo šis pamatā tiek taisīts bez līmes:

Stikli un detaļa, kas atgādina aimugurējo lukturi + līdzi pat nāk pulējamā mikrošķiedras lupatiņa:


Uzlīmes (visas šoreiz nevajadzēs, jo šī ir pre-coloured versija un kā redzējāt, karbona detaļas jau ir):

Riepas un atsperes + neliels skrūvgriezis:


turbīna:

Beņķa detaļas no mīkstas gumijas:

Metāla bremžu diski un restes:

Hroma detaļas + zaļas rāmja detaļas:


Riteņi un tādas kā alumīnija krāsas detaļas:

Un tagad paskatieties uz šīm detaļām - vai tādas var mājas apstākļos uztaisīt?



Dažādas motora detaļas:



Melnas krāsas detaļas - paskatieties uz detalizāciju:


Viss izskatās pa pirmo :)















Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...