Lapas

Meklēt šajā emuārā

sestdiena, 2021. gada 16. oktobris

Zvezda_MI-24P-part.1-unbox

 Tā teikt neatejot no kases, mēģināsim uztaisīt nākamo Zvezda modeli. Šis arī ir 1:72 mēroga, bet detaļu skaits ir ievērojami lielāks kā lidmašīnai - 267gab. 



Krāsas arī vajag ļoti dažādas. Tā kā neesmu vēsturnieks un ļoti uz autentiskumu neiespringstu, tad krāsošu ar to, kas ir mājās. Citādi jocīgi sanāks, modelis nopirkts pa kādiem 10EUR un krāsās iztērēs vairāk kā pats modelis maksā :) Tālāk ieskatam instrukcija:












Ja iedziļinās instrukcijā, tad skaidrs, ka komplektā ir daudz sīku detaļu, daudzas pie tam jākrāso dažādās krāsās... un tas nozīmē, ka ātri un vienkārši šo komplektu salikt nevarēs. Žēl protams, ka Zvezda taupa uz krāsainām bildēm, vismaz vienu lapu ar kopskatu un dažādām versijām varēja ielikt krāsainu... bet laika, ko var gribēt par 10 EUR :D Ieskatāmies kastē:

Kopumā detaļas neizskatās, ka ir daudz, bet kā jau teicu, daudzas ir ļoti sīkas. Tālāk ielikšu atsevišķas bildes par katru detaļu rāmīti:











Nu redzat, cik daudz dažādi sīkumiņi... cilvēku figūras pat pirksta gala izmērā. Detalizācija teikšu tā, nav ļoti izteikta. Korpuss vispār ļoti vienkāršs, varbūt nokrāsojot un kaut ko uzlīmējot virsū, tas izskatīsies labi, bet kastē izskatās ne visai. Tad jau redzēsim kas gala rezultātā sanāks.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Lezi_Blocks-Louvre

 Pagājušā gadā biju nopircis šādu tjipa Lego analogu micro bloku modeli. Lego šāds modelis vispār nav, ķīnieši paši izstrādājuši. Ražotājs n...