Lapas

Meklēt šajā emuārā

svētdiena, 2021. gada 10. oktobris

Zvezda-Mig 29-part.1-unbox

 Revell ir bijis, Tamiya arī viens modelītis, jāpamēģina arī kaut kas no citiem ražotājiem. Ražotāji ir ļoti daudz visā pasaulē, bet šoreiz izvēlējos krievijas uzņēmumu Zvezda. Kā viņi paši par sevi raksta, tad ir vadošais Krievijas modeļu ražotājs kopš 1990.gada. Nu neko, redzēsim :)

Komplektu nopirku uz ļoti labu akciju - kaut kas ap 12 EUR. Tāpēc jāsaka, ka šobrīd lētākais modelis, kuru taisīšu un varbūt tas arī kaut kā atsauksies uz kvalitāti un izskatu.



Tā kā esmu apskatījis dažādus video apskatus, par dažādiem Zvezda modeļiem, tad jāsaka, ka kaste ir tāda kā visiem viņu modeļiem - pa virsu krāsains vāks un iekšā stungra kartona kaste. Komplekts sastāv no 190 detaļām, dekāliem jeb uzlīmēm un instrukcijas. Uz kastes jau parādīts, kādas krāsas būs nepieciešamas.


Uzlīmes ir nu ļoti smalkas, nesaprotu, kā tās vispār būs iespējams uzlīmēt :) Lai būtu priekšstats, tad uzlīmju lapa ir 10x22cm liela un dažas uzlīmes ir 1 un 2mm lielas...

Instrukcija ir melnbalta un salīdzinot ar Revell un Tamiya, tad nav tik detalizēta. Būs vairāk jāiedziļinās, lai kaut ko nepalaistu garām un visu korekti salīmētu:





Tālāk tad ielikšu bildes, kādas izskatās plates ar detaļām:











Uz pirmo acu uzmetienu, tad detaļas nav tik labas, kā pēdējam taisītam Tamiya tankam. Diezgan daudz kas būs jāgriež un jāslīpē nost. Dažas smalkās detaļas ir piestiprinātas pat no divām pusēm un tur varētu rasties problēma tās tīrot. Detalizācija arī nav pārāk liela, bet tas jau laikam tādēļ, ka šis ir 1/72 mēroga modelis... laikam nākotnē būs jācenšas maksimāli no šādiem izvairīties :)

Nu ko, tad kaut kad pa nākamo nedēļu būs jāuzsāk pamazām montēt un tad jau būs jaunas bildes un atsauksmes.





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Border-Grizzly

 Kā nākamo projektu plānoju kaut kādu jocīgu futūrisku tanku - Border ražotais Grizzly battle tank. Ja es pareizi saprotu, tad šis tanks ir ...