Lapas

Meklēt šajā emuārā

svētdiena, 2021. gada 3. oktobris

Tamiya Panther Ausf.D-part3

 Visu nedēļu bija darbi, visādas darīšanas un nekādi nesanāca nevienu minūti tankam veltīt. Beidzot šodien dažas stundas padarbojos. Pamatā jāapaudzē tanka virsbūve ar dažādiem elementiem. Daudzas detaļas ļoti sīkas, ka jāņemas ar pinceti.

Viena no lūkām ir verama, otra nē:




Tālāk ieliek feikos ventilatorus un pirmo reizi eksperimentēju ar smalkajām metāla detaļām, kas atdarina restes utt. Pat nezinu, kā precīzi latviski iztulkot, bet krieviski ir Фототравление un latviski to varētu saukt par foto gravējumu? Nezinu, vai šis nav īstais komplekts priekš šīs panteras modeļa, bet restes nedaudz par īsu :( Biju pārliecināts, ka ir īstās, jo veikalā komplektā šim tankam piedāvāja. Bet nekas, gan nokrāsos un būs labi


Arkas arī no vairākām mazām detaļām jāsalīmē un tālāk redzams, kā jau viens sāns ar dažādiem instrumentiem ir paudzēts. Tiši šie instrumnti paņem daudz laika - jākrāso vairākās krāsās, tad jāgaida, kad nožūs un tad vēl pa vairākiem posmiem līmēšana - gaidīšana,kad piekalst un līmē tālāk. Bet kopumā pa smuko:



Tālāk apaudzējam otru bortu ar vēl dažādiem elementiem un aizmugurē vēl jāuzliek vairākas lūkas un tehniskās atveres



Šoreiz tas arī viss. Vēl priekšā ir daudz krāsošanas, jāliek aizsargi riteņiem un pats galvenais - tornis. Jācer, ka turpmāk būs nedaudz vairāk brīva laika hobijiem :)




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Border-Grizzly

 Kā nākamo projektu plānoju kaut kādu jocīgu futūrisku tanku - Border ražotais Grizzly battle tank. Ja es pareizi saprotu, tad šis tanks ir ...