Lapas

Meklēt šajā emuārā

svētdiena, 2021. gada 28. februāris

DIY_Taurins

 Pirkts labu laiku atpakaļ un tagad meklējot gan pie pārdevēja, gan citiem tirgotājiem, šādu tauriņu vairs nevar atrast, Tagad nāk laikam modernāka versija ar dažām smd komponentēm.

Pirkts: aliexpress


Salīdzinājumam, kā atšķiras tagadējā versija, no manā rīcībā esošās: 

Shēma:

Lodēšana diezgan ilga, jo daudz komponentu. Manai versijai pietrūka viena detaļa - kā es saprotu, tad tur jābūt IR uztvērējam - tas laikam ir domāts komplektācijām ar pultīm, kad tur kaut ko var regulēt. Viss ir unificēts :)

Kad saliku, no sākuma nekas nestrādāja. Nedaudz tikai dažas diodes kvēloja. Domāju, nu tā, esmu iegrābies... vai arī varbūt tā trūkstošā detaļa rada problēmas. Beigās parāvu ārā kontrolieri un konstatēju, ka dažas kājas nav iegājušas iekšā kontaktā, bet gan saliekušās zem kontroliera, tā ka nevar redzēt. Tā kā, ja Jums neiet, tad pārbaudiet šo lietu.

Nu un bildēs tas viss izskatās šādi (diemžēl gan bildēs, gan video tās ārējās diožu rindas ir švaki redzamas):




Video: youtube

Daži vārdi par šo. Ķīniešiem ļoti patīk likt visur pīkstuļus. Ja Jums skaņa traucē, tad var to aizlīmēt un būs ievērojami klusāk. Neesmu mēģinājis, varbūt var vispār to nelikt virsū, bet neesmu pārliecināts, ka tāpēc nerodas kādas darbības problēmas shēmā. Neesmu tik advancēts elektronikas lietās :) Bet no pieredzes viens DIY komplekts tieši šī pīkstuļa problēmu dēļ īsti nedarbojās.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...