Lapas

Meklēt šajā emuārā

sestdiena, 2024. gada 20. aprīlis

Revell-Porsche_Diesel_Junior_108-part.1-unbox

 Šoreiz ieskats Revell ražotajā Porsche Diesel Junior 108 modeļa kastē. Revell šo modeli ražo kopš 2017.gada un 2021.gadā sadarbībā ar Farming simulator 22 spēli izdeva šo modeli jaunā kastītē.

Pats traktors nāk no Porsche rūpnīcas. Jau pirms kara Porsche sāka darbu pie šāda neliela traktoriņa, kas būtu pieejams plašām tautas masām, bet karš plānus izjauca. Tad bija jāražo tehnika armijas vajadzībām. Pēc kara, ražošanu varēja atsākt tikai tie uzņēmumi, kuri jau pirms tam bija ražojuši lauksaimniecības tehniku. Kaut gan jau 1946.gadā bija gatavi rasējumi, tikai 1956.gadā reāli nonāca līdz ražošanai, jo bija finansiālas grūtības un vajadzēja zem citām licencēm startēt. Līdz 1963.gadam tika saražoti aptuveni 125 000 traktoru un pārdoti visā pasaulē.

Šis bija pats mazākais modelis ar 822cm3 motoru un aptuveni 14ZS jaudu. Pie tam motoram bija gaisa dzesēšana. Traktors bija lēts, ekonomisks un pietiekoši jaudīgs, tādēļ tas bija populārs tajos laikos. Mūsdienās to Porsches vārda dēļ ir iecienījuši kolekcionāri.


Instrukcija:







Viena lapa ar uzlīmēm, otra dekāli:

Plastmasas detaļas:






Riepas ir tīri neko:

Kopumā komplekts neizskatās sarežģīts un ir domāts salikt bez līmes un varot iztikt bez krāsošanas. Tā arī mēģināšu darīt. Vienīgi detaļu kvalitāte ir slikta. Ja šo komplektu paņem rokās pēc kaut vai pēdējā taisītā Border Grizzly, tad tas ir kā diena pret nakti. Bēdīgi, ka Revell 2017.g. modeli taisa tik draņķīgā kvalitātē, lējumi vietām ar aplikumiem, kaut kādas nelīdzenas malas utt. Redzēs kā būs, kad saliks.






Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...