Lapas

Meklēt šajā emuārā

piektdiena, 2023. gada 23. jūnijs

Tamiya-VW_Beetle_1966-part.2

 Divas nedēļas darbojos gar šo auto. Ļoti daudz laika paņem starplaiki starp kādas detaļas pielīmēšanu, nokrāsošanu un gaidīšanu, kad nožūs, lai var darīt kaut ko tālāk. Bildes tikai dažas uztaisīju, jo visu laiku rokas netīras ar krāsu un vēlāk atkal aizmirstas, ka kaut ko vajag nobildēt :) Bet nu tās kas ir, tās parādīšu.

Sāk ar motoru un tālāk nāk šasija:



Te jau lielākā daļa darba pabeigta, atliek uzlikt virsbūvi un to aplīmēt ar detaļām:

Un tālāk man sākās problēmas. Pirmkārt, konstatēju, ka vāki nebūs verami, bet ir vai nu jāatstāj tādi, ka kritīs nost, vai arī ir jāpielīmē. Un tad man radās jautājums, kāda velna pēc es centos motoru un tā saucamo bagažnieku krāsot? Otra lieta, neraksturīgi Tamiyai, detaļas nesapas labi kopā. Abi vāki ar tādām kā šķirbām un tāpat logi ir ļoti neprecīzi. Un trešā lieta, kas man vienmēr ir problēma - logu ielīmēšana... Mēģināju ļoti akurāti ielīmēt, bet ar minimālu līmes daudzumu un kontakta laukumu tie neturas un krīt ārā. Tikko ir vairāk līmes, tā plastmasas "stikls" jeb logs tiek sabojāts. Līme izplūst pa visā, malām, kaut kur vēl nedaudz ar pirkstiem pieskaries un visu nosmērē, sabojā. Saliku kopā, bet tagad jādomā, kā dabūt to līmi nost. Ir kādas idejas? Tā ir superlīme un visdrīzāk ar kādu šķaidītāju varēs, bet vai tas pilnīgi nesaēdīs plastmasu? Ja ir labas idejas, dodat ziņu.





Nav ar ko lepoties, bet jāatrāda, kā izskatās :(




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

ROKR_Submachine_Gun

 Dēls jau sen prasīja šo ieroci, bet bija bail no ķīnas sūtīt + nav nemaz tik lēts. Tomēr vienreiz Liepājā veikalā ieraudzīju šo komplektu u...