Lapas

Meklēt šajā emuārā

svētdiena, 2023. gada 11. jūnijs

Takom-M60A1_Bulldozer_part.2

 Līmēšana sākas ar šīm detaļām:


Piekare diezgan sarežģīta. Dažas detaļas perfekti derēja, bet dažas nevarēja samaukt. Beigās es tās venkārši pielīmēju, jo tāpat jau zem ķēdes to neredzēs. Galvenais, ka labi turas kopā:


Riteņi:



Lai saprastu, cik atsevišķas lietas ražotājs ir smalkas un grūti saliekamas uztaisījis, tad paskatieties uz lukturiem:

Virsējā daļa arī perfekti negulēja virsū. Nu un tālāk ķēdes. Tās diezgan labi izskatās:




Reaktīvā aizsardzība arī sastāv no daudzām detaļām:


Kā vienmēr, man ne visai labi izdodas tās troses. Nu nevar spurojošos trosi tik mazāk caurumā ielikt un labi pielīmēt... Tādēļ vēl drošībai līmi pa vidu uzspiedu, lai pie korpusa turas un neraujas no tiem āķiem ārā. Ja krāsotu, nebūtu nekāda vaina, bet nekrāsojot līmes piles neizskatās labi.

Mazais tornis man arī neizdevās. Kaut kā neguļ labi kopā, pie tam ložmetēja mehānisms to visu lauž vaļā...

Nu un te noteikti uzreiz pamanīsiet manu lielāko "burku":

Grozs nepareizi salīmēts - vienā pusē ir nost no tanka, otrā pat pa daudz lien virsū. Sanāk, ka vajadzēja līmēt otrādi... bet kādēļ to nevarēja īpaši izcelt instrukcijā? Tā uz aci likās, ka viss ir labi, bet, kad beigās liek klāt, tad redzi, kādu brāķi esi uztaisījis. Nu un tad man pilnīgi piegriezās šis tanks - kaut kā līdz beigām saliku, bet vairs baigi neiespringu un krāsot arī to vairs nevēlējos.
Beigās vēl stobrs, tornis un reaktīvā aizsardzība jāsaliek. Nu tā arī diezgan piņķerīga lieta - Tev no sākuma jāizurbj caurumi tornī, tad taisi aizsardzību un pēc tam daļai kājiņu ir jāieiet izurbtajos caurumos... Nu nereāli. Labāk liekas, ka nebūtu urbis un licis vienkarši aptuveni klāt. Daļa ļoti slikti fiksējas un pie nelielas spēlēšanās ar modeli jau krīt nost :(





Nu tāds man brāķis sanāca. Šis ne tikai bija sarežģīts modelis, bet arī dažas vietas nekvalitatīvi nostrādātas un vēl manas kļūdas. Tad ko var gribēt :) Labi, nākamais modelis ir Trumpeter, tas kvalitātes ziņā noteikti būs vēl sliktāks, bet jācer, ka vismaz kaut kas sanāks. Un, ka pats nepielaidīšu kļūdas.
 










Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

ROKR_Submachine_Gun

 Dēls jau sen prasīja šo ieroci, bet bija bail no ķīnas sūtīt + nav nemaz tik lēts. Tomēr vienreiz Liepājā veikalā ieraudzīju šo komplektu u...