Lapas

Meklēt šajā emuārā

svētdiena, 2022. gada 12. jūnijs

Franču buldogs Krosbijs

 Vakar diemžēl mums sanāca atvadīties no mūsu drauga, ģimenes mīluļa Krosbija. Krosbijs, pilnajā vārdā DJ Crosby Glendel piedzima 08.02.2010 un mūsu mājās ieradās 01.05.2010. Viena no pirmajām bildēm jaunajā mājvietā:

Visu laiku suns bija aktīvs, visur viņam bija jābūt klāt, jākontrolē, ko kurš dara. Agrāk daudz kur kopā izceļojāmies, daudz staigājām. Šādi viņam patika dažreiz apsēsties, lai varētu novērot garo koridoru un redzēt visu, kas nāk un iet, ko dara, ko nes utt :)

 

Tikai sākot ar kādu 10to dzīves gadu, laikam aiz vecuma, palika švakāks, grūti bija paiet utt. Te dažas bildes, kur pat ar šajā nopietnajā vecumā viņš piedalījās kopīgās pastaigās ar RC auto un citas bildes:



Šeit piemiņai mums vienas no pēdējām bildēm:


Jau vairāk kā diennakts pagājusi, bet vēl grūti aptvert, ka viņa vairs nav. No rīta celies un domā, ka jāiet pastaigā, bet vairs nav jāiet (tagad pat nezinu, ko rītos un vakaros lai šajā laikā sadara, kā nepalikt slinkam un tomēr vismaz kaut kādas aktivitātes un pastaigas pašam veikt). Nāc mājās, domā, ka kāds tūlīt Tevi priecīgi sagaidīs, bet neviena nav. 

Kad suns bija, tad daudzas lietas ir kā rutīna. Pieņemam tās, kā pašsaprotamas. Reāli saprotam, ko tās vairs nav un to pietrūkst tikai tad, kad vairs neko nevar mainīt. Tāpēc aicinu visus, novērtējiet, to kā Jums ir. Novērtējiet katru dienu, nevis atcerieties par to tad, kad būs par vēlu. Un mīliet savus mājdzīvniekus, jo viņu mīlestība uz Jums ir bezgalīga, beznosacījumu. Viņi velta Jums visu mūžu, bet mēs viņiem tikai daļu...

Mēs Tevi atcerēsimies draugs! Lai Tev tajā pusē klājas labi!




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

IBG-Type_3_CHI-NU

 Pamēģinām kaut ko no 72 mēroga. Šoreiz modelis no kompānijas IBG Models. Līdz šim ar to neesmu saskāries, tādēļ interesanti paskatīties, ka...