Lapas

Meklēt šajā emuārā

svētdiena, 2022. gada 6. marts

ICM_ZIL-131_KShM-part.1-unbox

Papildus var arī šādā veidā atbalstīt Ukraiņus - iegādāties viņu preces. Eesmu iegādājies Kijevā bāzētā ražotāja ICM ZIL armijas automobīli. Modelis ir uzražots 2019.gadā (saknes ir meklējamas 2014.gadā, bet šī ir jauna modifikācija). Detaļas ir 232gab un daudzas ļoti mazas.

Pats auto ir viens no izplatītakajiem PSRS laika armijas auto, kuru masveidā ražoja sākot ar 1967.gadu līdz pat 2012.gadam (ja var ticēt informācijai, tad līdz 1990.gadam bija saražots aptuveni miljons auto). Ir šausmīgi daudz modifikācijas, tai skaitā tās nolāpītās grad sistēmas tiek liktas uz šiem auto (kuras Krievija tagad izmanto Ukrainas apšaudē :( ).

Konkrētais modelis ir paredzēts kājnieku vai kravas pārvadāšanai. Garums 7.4m, platums 2.5, augstums 3.25m. Pilna masas 7400. Auto bija aprīkots ar 8 cilindru 6 litru dzinēju, kura jauda bija 150Zs, kas auto ļāva sasniegt 90km/h (pa šoseju protams). Ar pilnu bāku var nobraukt līdz 850km. Nu un šie apzīmējumi KShM nozīmē "Komandno štabnaja mašina" kā es saprotu kalpoja kā štābs.

Šos auto piegādāja visām PSRS republikām, Varšavas līguma valstīm un arī eksportēja uz Āfriku un Āziju.




Instrukcija ir ļoti bieza un izskatās, ka viss ir saprotami parādīts:




























Līdzi nāk arī PSRS armijas kareivis, ko saprotamu iemeslu dēļ vispār netaisīšu:



Uzlīmes no dažādām valstīm, tais kaitā Ukrainas, kuas plānoju izmantot:

Tālāk visas detaļas:








Diemžēl ievēroju, ka viena detaļa ir salocīta - laikam ražotājs par ātru to vēl siltu ir sapakojis? Caurspīdīgās detaļas:


Riepas ir ok, tikai pa vidu tā šuve visu nedaudz bojā.


Pabeigšu darbu pie T62 un tad taisīšu Ukrainas armijai šo transportlīdzekli.








Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

ROKR_Submachine_Gun

 Dēls jau sen prasīja šo ieroci, bet bija bail no ķīnas sūtīt + nav nemaz tik lēts. Tomēr vienreiz Liepājā veikalā ieraudzīju šo komplektu u...