Lapas

Meklēt šajā emuārā

sestdiena, 2021. gada 18. septembris

Radio 4 DIY kit

 Kādu laiciņu neesmu lodējis... pat neatceros kad pēdējo reizi sanāca. Vismaz mēnesis, pusotrs. Visu laiku dažādi darbi, jāpalīdz laukos un vēl papildus vēl viens hobijs uzradies - modelīšu taisīšana :) Bet neskatoties ne uz ko, šodien beidzot palodējos.

Iepirku vēl vienu DIY radio kitu: aliexpress Paspēju vēl pirms cenas pacēla + PVNs nebija jāmaksā, tagad vispār nepievilcīgi izskatās tādu pirkt.

Detaļas ir daudz + vēl korpuss jāsaliek:

Plate kvalitatīva, detaļas labi nomarķētas, izņemot viens kondensators nebija norādīts + kondiška zem mikrenes nebija skaidri parādīta, ka ir jānoloca, bet bija parādīta, ka it kā taisni jāuzliek.

Lodēšana aizņema kādas divas stundas, paralēli TV skatoties:

Viss ir salikts:


Ko es par to visu varu teikt - neiesaku pirkt. Pirmkārt, tagad ir ļoti dārgi ar visu piegādi un PVN. Otrkārt, vismaz mans eksemplārs praktiski nevienu staciju normāli neķer, visu laiku fons, šņākoņa. Nepatīk arī vadība - nav iespējams pašam ieregulēt konkrētus viļņus, bet jāpaļaujas, ka piespiežot nākamo programmu, radio pats to atradīs. Bet tā diemžļ nenotiek. 

Vēl kaitināja tas, ka uz ekrāna rāda, ka stereo radio, bet kāds var būt stereo, ja ir viens skaļrunis :)

Tāpēc, ja Jums vajag radio, tad labāk par šo naudu nopērkat gatavu. Bet, ja Jums vajag kaut ko savam hobijam palodēt, tad par šo naudu var daudzus interesantākus komplektus atrast.






Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...