Lapas

Meklēt šajā emuārā

svētdiena, 2022. gada 24. jūlijs

Kamilla Grebe-Nemaņa

 Beidzot kaut kas svaigāks manas izlasītās literatūras lauciņā - tikko iznākusi Kamillas Grebes grāmata "Nemaņa".

Man sākumā likās jocīgi, kad baigi lēkā un romāns tiek stāstīts no katra grāmatas varoņa skatu punkta. Bet lasot tālāk, pieradu :) Man gan labāk patīk, ja ir rakstīts hronoloģiski, nevis no dažādiem skatu punktiem un pilnīgi no dažādiem laika nogriežņiem, bet laikam šāds stāstīšanas stils uztaisa nedaudz lielāku misticismu un nav tik viegli saprast, kurš būs vainīgais.

Šeit nav tikai tas, ka pavadi laiku pie kārtējā kriminālromāna. Tāpat ir skarta tēma par feisbuku, instagram, like jeb "patīk" podziņas nozīmi cilvēku dzīvē. Ka cilvēki daudz laika velta nevajadzīgas popularitātes meklēšanai, bet nepievērš uzmanību svarīgām lietām dzīvē. Palaiž garām svarīgus mirkļus ar savu ģimeni un tuvajiem. Nu un arī mūsu cilvēciskās vājības - nevajadzīga dusmošanās, nespēja piedot saviem tuvajiem. Tā mūs atsvešina un beigās, kad ir par vēlu, nekas vairs nav labojams. Grāmatu rekomendēju izlasīt.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...