Lapas

Meklēt šajā emuārā

pirmdiena, 2021. gada 19. jūlijs

Toms Vuds - Ienaidnieks

 Iepriekšējās brīvdienās karstuma dēļ negribējās neko aktīvu darīt. Nebija arī vēlēšanās neko lodēt. Tāpēc glābjoties no saules, brīvdienas pavadīju ar grāmatu rokā. 


Kādu laiciņu atpakaļ šo grāmatu biju nopircis. Teiksim tā, man pilnīgi nezināms autors, tādēļ tā ir tāda laimes spēle - patiks vai nē. Sižets ļoti spraigs, daudz šaušanas, kautiņi :) Un kā galvenā sižeta līnija ir, ka lielvalstu specdienesti spēlē savas spēlītes - ja vajag ielaižas pat ar noziedziniekiem, ierožu tirogtājiem, algo slepkavas. Un visam pa vidu tiek ierauts tieši šāds profesionāls "killeris". Protams brīžam šie kautiņi ir pārspīlēti un reālā dzīvē gan jau kādu bīstamu sitienu vai lodes rikošetu varonis izlaistu (noķertu) un spēlē būtu galā. Grāmata protams ar lielākiem vai mazākiem zaudējumiem, varonis iet līdz laimīgām beigām.

Bet citādi, zinot vēsturi un kādi nesmukumi no dažādām lielvalstīm ik pa laikam atklājas, romāns ir diezgan ticams. Nenožēloju, ka uzticējos šim autoram un grāmatu nopirku.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DIY-Book-Nook-2

 Sieva vēl vienu Book Nook kit komplektiņu sataisīja. Detaļas: Nu un bildes pa soļiem līdz gatavam (beigās bildes bez pēdējās sienas, lai va...